Vi servar Dodge, Chrysler och Jeep i Västerås

Få högsta möjliga andrahandsvärde den dag du säljer din bil genom att serva den hos oss.

Få en gratis offert eller ring oss direkt 073-534 33 93

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Service

Oavsett om det är regelbunden service, reparationer, eller felsökning, så kan du lita på oss för att hålla din Dodge, Chrysler eller Jeep i toppskick.

Hel- eller delrenovering

Vi återställer och omvandlar fordon, från topp till tå. Oavsett om det är en fullständig återställning eller en delrenovering, tar vi ditt fordon till en ny nivå av skönhet och prestanda.

Billack

Lackering är vår konstform. Vi samarbetar nära med dig för att säkerställa att din bil får den färg och finish du önskar. Oavsett om det är en hel lackering eller detaljförbättring, lämnar vi inget åt slumpen när det gäller din bil.

Välkommen till 3F Predator Cars AB

Predator Cars är inte bara ett företag, det är en passion. Vi är en hängiven grupp bilentusiaster som brinner för att ta klassiska och veteranfordon till nästa nivå. Med årtionden av erfarenhet och en djup kärlek för bilar, har vi omvandlat vårt intresse till vårt yrke. Vi är dedikerade till att bevara och förbättra bilkulturen genom vårt arbete. Oavsett om det handlar om att återställa bilar till sitt ursprungliga skick eller skapa skräddarsydda mästerverk, strävar vi alltid efter att leverera det bästa resultatet till våra kunder.

Vad våra kunder säger

"Jag tog min Dodge Ram till dem för en service, och jag är så nöjd med resultatet. De var snabba, kunniga och tog hand om alla mina bekymmer. Rekommenderar!"
Morgan J. Västerås
"Predator Cars återställde min Jeep till sin forna glans. Deras hängivenhet till detaljer och passion för bilar är tydlig i deras arbete. Jag är så nöjd med resultatet och rekommenderar dem starkt till alla Jeep-ägare."
Simon E. Enköping
"Min Dodge Ram behövde akut service, och jag vände mig till Predator Cars. De var professionella, snabba och utförde jobbet med perfektion. Tack grabbar!"
Jimmy D. Västerås

Vi är verksamma i hela Västerås

Få en gratis offert eller ring oss direkt