Vi renoverar veteran- och amerikanska bilar

Oavsett om du behöver originalrenovering eller en specialbyggnation, är vi här för att hjälpa dig.

Få en gratis offert eller ring oss direkt 073-534 33 93

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hel- eller delrenovering

Vi återställer och omvandlar fordon, från topp till tå. Oavsett om det är en fullständig återställning eller en delrenovering, tar vi ditt fordon till en ny nivå av skönhet och prestanda.

Bilplåt

Vi är experter på bilplåt. Från rostlagning till skapandet av anpassade plåtdelar eller aluminiumdetaljer, ser vi till att din bil håller sig i toppskick, både funktionellt och estetiskt.

Billack

Lackering är vår konstform. Vi samarbetar nära med dig för att säkerställa att din bil får den färg och finish du önskar. Oavsett om det är en hel lackering eller detaljförbättring, lämnar vi inget åt slumpen när det gäller din bil.

Välkommen till 3F Predator Cars AB

Predator Cars är inte bara ett företag, det är en passion. Vi är en hängiven grupp bilentusiaster som brinner för att ta klassiska och veteranfordon till nästa nivå. Med årtionden av erfarenhet och en djup kärlek för bilar, har vi omvandlat vårt intresse till vårt yrke. Vi är dedikerade till att bevara och förbättra bilkulturen genom vårt arbete. Oavsett om det handlar om att återställa bilar till sitt ursprungliga skick eller skapa skräddarsydda mästerverk, strävar vi alltid efter att leverera det bästa resultatet till våra kunder.

Besöksadress:
Ödhumlagatan 2
723 55 Västerås

Vad våra kunder säger

Predator Cars förvandlade min gamla veteranbil till ett konstverk. De visade en otrolig uppmärksamhet på detaljer och skapade en bil som överträffade mina förväntningar. Jag är så tacksam för deras passion och skicklighet. Rekommenderar!
Morgan J. Stockholm
"Jag kunde inte vara nöjdare med Predator Cars. Deras expertis inom bilplåt och lackering är imponerande. De gav min bil en nytt liv och den ser bättre ut än någonsin. Jag rekommenderar dem starkt."
Simon E. Uppsala
"Predator Cars levererade en förstklassig helrenovering av min Dodge. Deras dedikation till kvalitet och deras förmåga att förstå min vision gjorde hela processen enkel och tillfredsställande. Tack grabbar!"
Jimmy D. Örebro

Våra tidigare projekt

Vi är verksamma i hela Mälardalen

Vi utför renovering av veteranbil och amerikanska bilar i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Södertälje, Eskilstuna och Enköping.

Få en gratis offert eller ring oss direkt