Tjänster vi utför

Hel- eller delrenovering, Bilplåt, Billack

Våra tjänster

Hel- eller delrenovering

Vi renoverar både delar och hela fordon.
Vare sig det gäller en original renovering eller en specialbyggnation.
Vår specialitet är Pro Touring, allt från modern fram- eller bakvagn till byte till en modern motor.
Vi tar fram 3D printade special delar, efter dina ideer. Vi kan ta fram kolfiberdetaljer, till hela karossdelar i kolfiber. Bilel, vi kan byta ut, reparera eller felsöka elsystem.
Vi ombesörjer registreringsbesiktningen efter ombyggnadtionen. Vi brinner för bilar, och blir gärna involverad i ditt specialprojekt.

Bilplåt

Vår specialitet är karossjobb vilket kan innebära allt ifrån att rostlaga till att byta till en gammal kaross på en ny bil. Vi gör customiserade plåt eller aluminium delar efter dina önskemål.

Billack

Allt från hellack till lackering av delar. Billack är en konstform, och här jobbar vi nära kunden för att få fram bästa gemensamma resultat.

Välkommen till 3F Predator Cars AB

Predator Cars är inte bara ett företag, det är en passion. Vi är en hängiven grupp bilentusiaster som brinner för att ta klassiska och veteranfordon till nästa nivå. Med årtionden av erfarenhet och djup kärlek för bilar, har vi omvandlat vårt intresse till vårt yrke. Vi är dedikerade till att bevara och förbättra bilkulturen genom vårt arbete. Oavsett om det handlar om att återställa bilar till sitt ursprungliga skick eller skapa skräddarsydda mästerverk, strävar vi alltid efter att leverera det bästa resultatet till våra kunder.

Besöksadress:
Ödhumlagatan 2
723 55 Västerås

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring 073-534 33 93

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.